Óm mani padme hum

Óm mani padme hum

Anotace: Ó klenote v lotosu, ať jest. Znáte mantry? věřím tomu, že ano, a věřím tomu, že mě někteří z vás i chápou...a přinejmenším..zcela jistě pochopi:)))

Om mani padme hum

Ve svém těle setrvej,
Tichý mír si zachovej,

Pojď dál a se mnou si zazpívej:

„Ó klenote v lotosu, ať jest.“

To je píseň klidu,
blahý mír a krásný klid,
to jen ten tvé duše třpyt.
Nemrač se a nevzdychej,

pojď dál a se mnou si zapískej:

„Ó klenote v lotosu, ať jest.“

Bytosti krásná, bytosti má, kdes byla?
Pojď už konečně zpátky k naším domům,
Pojď si odpočinout k andělským stolům.
Autor Charentan, 18.11.2007
Přečteno 598x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí