Bohové a duše 2004

Bohové a duše 2004

Anotace: ...výkřiky podle Jana Wericha

Sbírka: Křemíkové nebe...

Oooo adonai… Proč trýzníš ucho mé???!!!
Novotou přestárlé
Samotou plné
Časem netknuté
Šeptáním ohluchlé
Bohům slovanským naslouchám, nedoufám

Oooo adonai… Proč trýzníš oko mé???!!!
Nahotou cudné
Krásou osleplé
Slzami oschlé
Hrůzou zavřené

Bohy nevidím nevnímám – zlo?
Co vůni oku dám… polibek růži.
Co zmůžeš cvoku?
Mám láskou hořící kůži
Na kůži vůni, oku růži, uchu píseň, duši bohy
Cítím tíseň – od boha vlohy – proč?
Autor Cybermud, 10.02.2008
Přečteno 528x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí