Boj za to, abychom už nebyli na nic sami

Boj za to, abychom už nebyli na nic sami

Anotace: Proč ne

Kráčíme všichni k východu,
každý jinou cestou,
každý hledá si svobodu,
s duší možná čistou.

Nejsme tu sami,
nikdo na žádnou věc,
život si hraji,
pojď k nám přec.

Nikdo není sám,
stačí přijít,
poddat se hrám,
do ráje vejít.
Autor come-past, 21.03.2008
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Belmon, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem dobré, jen pozor na přísná pravidla.

21.03.2008 13:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí