Hledání vlastní integrity

Hledání vlastní integrity

Anotace: Inspirováno učením toltéckého mistra dona Miguela Ruize

Nebeským stvořením
je každý kdo přichází na tento svět
radost je kořením
v pokrmu života z čistého štěstí
pak se to zlomí
když ještě roků není ti pět
lež tě ochromí
začátek pekla sudba ti věští

Stále se soudíš
vždy budeš jen malou ubohou obětí
slzy své loudíš
začneš se přátelit s iluzí pravdy
hlas vědomostí
je zbytečným osudem lidského prokletí
život ve zlosti
lež o všem okolo tě ovládne navždy

Umlč ten hlas
stačí jen pochopit, že to nejseš ty
soudce je v nás
kouřovým zrcadlem zahalí světlo
vírou strach probodni
i když to zabolí - jsou to jen sny
a teď se rozhodni
je tvou volbou ráj anebo peklo?
Autor 6thSun, 21.05.2008
Přečteno 399x
Tipy 18
Poslední tipující: Sleepwalker, ziriant, Zerkalo, Squat_the_world, takova, Bíša, obyčejná, Filip Skřivánek, Romana Šamanka Ladyloba, sluníčko sedmitečné, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoznačně peklo, v nebi je to narváno těma, co maj konexe

11.04.2009 21:26:00 | ziriant

souhlasím:) velice výstižně napsáno, ST

16.10.2008 17:42:00 | Squat_the_world

Rozhodnout pro ráj,by se každý chtěl
záleží na okolí,zda je přítel,či nepřítel

31.05.2008 12:17:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí