ROZHOVOR s BOHEM

ROZHOVOR s BOHEM

Anotace: kudy kam

Bože vyřeš to já

už nemám sílu
Bože ukaž se já

už ztrácím víru

do stolu už nebouchej
a nejen sobě naslouchej
v pomoci slabým neváhej
a kde to jde pomáhej

všude tam kde není klam
uvidíš světlo a cestu
a tam se budem potkávat

a radit se
konat a modlit se 

Výsledek obrázku pro světlo obrázky

 

Autor Akyš, 23.05.2008
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, aoj!!, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí