meditace

meditace

Anotace: meditativní

Jsou krásná splívání
zrozená v křiku sem na zem mnohopočetnou,
jedinou matkou, přírodou stvořená...

My na svět přšli, nazí naslouchat tichu
a přitom vlastně jen hlučíme,:Kde je ticho?

Nad námi vznáší se šelesty vznešené,
ne naše Má dáti- dal
Ptačí rozmlouvání se svítáním,
rybí rozmluvy bezhlasé, passé zvŕecích páření

K čemu bezduché mluvení?

Od vśeho chceme ochutnat a ěne nás to dál a dál
jsme otroci myšlenek,
kdo vćas pochopil sám sobě král...
Autor jiřička, 31.05.2008
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Dao de, WhiteSkull, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...třetí řádek od konce ztratil písmenko ...

04.06.2008 07:21:00 | WhiteSkull

něco dalo? jj

31.05.2008 18:37:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí