šakali vesmíru

šakali vesmíru

Anotace: ša-kálí

Šakali vesmíru

Zrezivěli zámky všech tajemství
a prý už není nic
co by člověk neuměl pojmenovat.

Jsme tak sebejistí - sveřepí šakali vesmíru
večer pojídáme naporcované filosofy
a ráno instantní moudrost
zapíjíme odvarem sebelásky.

Umíme komunikovat s makrokosmem
i dotknout se mikrokosmu
umíme rozluštit vzkazy z vesmíru
v kterých nám Bůh dává důkaz,
že sám neexistuje.

Zabij, zabij, zabij!!! - v sobě krásu
křičí amplióny v ulicích

Udus, udus, udus!!! - v sobě pravdu
nabádají tě falešní proroci.

Jsme tak naléhaví-brutální šakali vesmíru
lovíme lidská srdce.....
chlemtáme horkou krev našich myšlenek...
rveme tkáně z našich vnitřních světů...

Udeř,udeř,udeř!!!
"Bůh neexistuje, sám mi to říkal"

Tak vyjme společně na Měsíc!

Jsme šakali vesmíru, spolčeni ve své samotě.
Autor had, 24.06.2008
Přečteno 484x
Tipy 8
Poslední tipující: Indigo, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se ...

26.06.2008 06:32:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí