Horečka

Horečka

Anotace: Je to báseň spíše o bohu...

Vstal a měl horečku,
někdo předtím mi dal velkou léčku.

Léčka byla bolestivá a krvavá,
zato do hlíny do které jsem spadl
byla mazavá a špinavá.

Sen nejspíš to byl,
protože já tuto horečku a léčku
přežil.

Přežil jsem nejspíš díky štěstí,
ale nevěděl jsem jak může být život těžký.

Jsem rád,že život mám,
a nikomu bych ho nedal.

Život je boží dar,proto
bohovi musí dát taky svůj žal.

Bůh to potom před vším ochrání
a pokud ne tak bohyně lásky tě
zachrání.

Bůh,který obdarovává lid,
tak jak slunce zachází za horizont
tak sluneční svit upadá.

Bůh udělal vše to co bylo v jeho silách,
aby nám lidem mohla proudit krev v žilách.

Bože,děkujeme ti za vše co jsi pro nás udělal,
a proto se já sám za tebe požehnám.

Amén.
Autor Alexandr Dmitrij Kromnikov, 04.08.2008
Přečteno 499x
Tipy 4
Poslední tipující: René Vulkán, ilona, susana načeva, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za odvahu a vyznání tě chválím, rýmy vyčisti a zlepši a to uděláš jen tak, že budeš psát a psát a číst a měnit a přepisovat a tak furt dokola trénovat. Přeju ti hodně nápadů.

03.08.2010 10:42:00 | René Vulkán

Tohle fakt není moc můj šálek kávy ...

21.08.2008 22:28:00 | anti-HERO

nejsou v tom moc dobre rymy...

04.08.2008 12:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí