Star

Star

Anotace: o stromu zrození a smrti

Star je hvězda
ale sračka je blíž
záda máš naruby
a hubu ukazuješ světu
LUNETIC
v bludišti světa
a v labyrintu úsměvů
chci vidět víc
cítit, vnímat svět

Má touha leží ve všem
anděl vidí mou snahu
křídla srdce odpoutávají strach
přede mnou leží údolí lásky

jsem duší, dechem, záchvěvem
krása je.
světlo, mír
tělo je let

Proud vzduchu okolo mých křídel
víry božského načasování
naděje dává svobodu

drahokam bytí
jsoucno
ve stromu zrození a smrti

otevírám srdce
věčné lásce.
Autor Xaviel, 02.09.2008
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí