Naděje

Naděje

Anotace: ...

Bez zábran, polibků a něžných vět
chci o lásce v svém srdci píseň pět.
Ta píseň modlitbou je i zbožným přáním,
při níž se moudrosti i hloubce citu klaním.
Má lásko, Ježíši můj milý,
kéž by mě nepravost i lži mé opustily.
Nechci zatížit již víc tvůj těžký kříž,
na záda má mi vložit tíhu smíš.
Snad i já, co ve tmách tápu,
naleznu k království věčnému mapu.
Utrpení, láska - tvá svatá rána,
klíčem je, jímž otevře se brána.
Autor Inge, 11.09.2008
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Ik, Holis, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vyznání

14.09.2008 22:03:00 | Ik

Krásné vyznání:o)

11.09.2008 20:39:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí