Čekám za zenitem

Čekám za zenitem

Anotace: ...

Skleněný cinkot andělských křídel,
nádherná hudba ze srdce zní.
Neboj se dítě, hlavu pozvedni,
půjdeme spolu, kde tryská vřídel.

Ráda bych Otče, ráda šla s tebou,
srdce mi hoří, oči však zebou.

Strach do neznáma pomalu tenčí,
odlož svůj zrak a dívej se zvenčí.

Pozemská láska hřeje i tíží,
nechci již více krvavých kříží.
Autor Inge, 15.09.2008
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí