V předpokoji

V předpokoji

Anotace: ...

Jsi má láska, milý Otče,
moje láska jediná.
Se tvým jménem všechno končí,
také všechno začíná.

V životě jsem zakusila
lásku tvou i blaženost,
ráda bych v tvém srdci byla
provždy dennodenní host.

Jsi má láska, drahý Otče,
moje láska jediná.
Z nekonečné blaženosti
uplynula vteřina.
Autor Inge, 15.09.2008
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, Holis, Ik, Iva Borecká, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vyznání, lepší a působivější než tisíckrát ohraná modlitba.

29.09.2008 09:31:00 | denebrin

proč okamžik blaženosti
tak velmi krátký bývá
do temnoty potěšením
jen vzpomínká zbývá...

28.09.2008 14:06:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí