tak to bylo

tak to bylo

Anotace: ...a ďábel s tím neměl nic společného.

Duše plakaly po víře.
A hrbatý zvoník tahal za lano.
Když přišel ten čas.
A zvonice se nápadně naklonila.

Někdo zneuctil jejich hroby.
A na památku vyryl hákový kříž.
Odplata byla za dveřmi.
A neřest škrábala svými rudými nehty na okna.

Málo kdo miloval bližního svého.
A matky nakojily svá batolata.
Lidé pozorovali své ruce.
A jejich mysl se zatemnila.

Synové začali lhát.
A dcery kopulovaly se svými otci, kteří umírali ve válkách svých vůdců.
Tráva rostla dál.
A děla rozbíjela domovy sirotkům.

Kořalka tekla proudem.
A ďábel s tím neměl nic společného.

Kde byl sakra celou tu dobu papež?
Autor piťura, 23.09.2008
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Psavec, Myrja, WAYWARD, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správná otázka, jen bych zamířil ještě výš.

23.09.2008 22:21:00 | Psavec

...dobře díš synu

23.09.2008 12:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí