Odmala věřím na anděly...

Odmala věřím na anděly...

Anotace: prostě Bůh, víra, náboženství můj skromnej příspěvek věnovanej hrstce mých věrných čtenářů:)

Odmala věřím na anděly,
na skryté „cosi“, jež nás chrání,
na lásku bez opětování,
která přetrvá, ztratíme-li
nějakou z lidských lásek plápolavých,
lásek, jež zamotají hlavy
a pak opadnou jako pěna
zanechajíce srdce poraněná…

Odmala na anděly věřím,
na vřelost podobnou teplu peřin,
jež hřejou, když mě trápí zima…
Odmala věřím na anděly,
zda vskutku jsou či nejsou – to mě nezajímá,
neb to, v co věřím, skrz mou víru dýchá
z prázdnoty, ze tmy, z ticha…
Autor china white, 10.11.2008
Přečteno 556x
Tipy 11
Poslední tipující: DNA, Vision of me, Severka, Holis, jiljovský, enigman, Bíša, jusTMee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky věřím na Anděly =)

10.11.2008 21:28:00 | jusTMee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí