Mefistofůf guláš

Mefistofůf guláš

Anotace: Chutná božsky.

MEFISTOFŮF GULÁŠ
Mandragóra, petržel, netopýr, pažit,
kdo zlobil a hřešil ten bude se smažit.
Za vůně hřebíčku, při štipci soli,
vanilkou v cukříčku lehce dosladit.
Krev s vínem červeným sílu dá barvě,
nejtužší z přísad jest v bedněné hlavě.
Té plné tvrdosti jedině zbavíš,
když silným plamenem dlouze povaříš.
Tam lásky a štěstí zůstává pranic,
však pouhá špetka vše může marnit.
Na závěr přidej hrst čerstvé popele,
ta správná chuť je hořkost a kysele.
Autor BArBArKO, 13.12.2008
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, je to takovej guláš.))

16.12.2008 19:23:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí