Poštovní schránka

Poštovní schránka

Anotace: s nápisem Nebe

Jen ve větách třepotá se svět,
mlhavá rána pokryjí celou zem,
slunce končící za obzorem,
svoji vládu noci odevzdává.

Představa domu uprostřed pustiny,
komín bez kouře, dveře beze klik,
okna bez závěsů, omítky beze rýh,
jen poštovní schránka s nápisem: „ Nebe“
Autor Láďa, 18.12.2008
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Holis, pant, Inge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí