O křtu

O křtu

Anotace: ...

Voda křtu, co hříchy omývá
Vyznání, co hříchy odkrývá

Pokání veřejné s hříchem se rozchází
Pýcha a chamtivost z duše Ti odchází

Za Boha uznání daruje pokoru
Vzpouru a sobectví dej na kříž nahoru

Poklekni před Bohem
Daruj mu život svůj
V kupčení ubohém
Nedávej darem hnůj

Nesnaž se předvádět
Marné je podvádět
V Kristu se ukryješ
Hanbu když odkryješ

Zářivou bělostí
Z hříchů Tě vyprostí
Ve křtu Tě omyje
Nebe Ti daruje
Autor Ik, 27.02.2009
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: kakaoo, lucajda89, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, uděluji tip...

27.02.2009 12:53:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí