KUPTE SI BIBLI!

KUPTE SI BIBLI!

Anotace: víra, vnucování víry.....

Kráčím městem zmatenou ulicí,
společníkem mi je párek s hořčicí.

Najednou jeptiška přiskočí ke mně,
málem se otřásla celičká Země.
Je to Paní křížem ověšená,
se svým šéfem vypadá spokojená.

„Prosím Vás, ve jménu Krista,
kupte si bibli! Stojí jen půl sta.“

„Ne, děkuji, já v boha nevěřím,
já jenom s rozumem soupeřím.“
„Kupte si bibli, jednou ji přečtěte
a potká Vás cesta k reálné osvětě.“

„Vaši víru, prosím Vás, nenuťte mi,
já jsem skeptik ateismu zaprodaný.
Já Vás také nevěřit v nikoho neučím,
a proto Vás bleskurychle obskočím.“

Kráčím dál stále zmatenou ulicí,
už spořádal jsem svůj párek s horčicí.
Autor Fačo, 28.08.2009
Přečteno 535x
Tipy 3
Poslední tipující: darkday, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí