Jaký jsi? Živote člověka

Jaký jsi? Živote člověka

Anotace: dnes, po zhlédnutí dokumentu o barbarech se ptám...

Sbírka: hledání v obraze

Věky jsi šel, krvácel,

rodil ses,

umírals,proplétal ses

přírodou jako stvol liány;

Bezbranný vynalézáš

zbraně

na něž pokládáš sám sebe.

Zebeš, když nenávidíš;

vzápětí se stydíš

sám

za svou tvář

Samotář? Ne!

V skutku milující,

hledajíc cestu k lásce

šlapajíc po všem co míjíš;

Však miluješ

a sílíš; Kam až

dojde tvé séměPověz!

Neb já tě provázím.
Autor jiřička, 10.11.2009
Přečteno 501x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, WhiteSkull, Agniezka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí