Temnotou obstoupeni

Temnotou obstoupeni

Anotace: text k vánoční písničce

Temnotou obstoupeni
nauč nás světlo hledat
čekáme na spasení
nauč nás se nedat

Přijď tvé království,
buď vůle tvá
žít s Tvojí milostí
co víc si přát?

Mraky se rozestoupí
kdo k Tobě se obrací
není na milost skoupí
stále se neztrácí

Už vidím zář Betlémské komety.
Nejasně se tam v dálce třepotá.
Ač v životě mám stále úlety
Schází mi jistota a čistota.

Avšak Ty nejsi tolik vzdálený.
přece nám stále dáváš znamení.
Niterně znáš mé každé trápení.
Chápeš to, jak jsme často znavení.
Autor lapi, 20.12.2009
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí