Znamení

Znamení

Anotace: Možná náhoda, ale...

Snažil ses mi to napsat na listí,
ale všechno to mlha zahltila.
Dávals´ mi to po kapkách nenávisti,
avšak já stále nic netušila.

Už nevěděl jsi, jak mi to říct máš,
já ty tvé šifry vůbec nechápala.
Ty se však nikdy, nikdy nevzdáš,
taks´ mě nechával, abych tápala.

Až pak, ucítila jsem to, intenzivně.
To bylo ono, co jsi říct chtěl.
Bylo mi tak zvláštně, podivně.
Tak moc jsi mi celý ty v hlavě zněl.

Ty šifry, ta tvá skrytá znamení
před očima mi zmateně běhala.
Normálního myšlení snad ani není,
sama se sebou jsem si povídala.

Byla to pravdivá znamení.
Ale my je nevidíme, nedíváme se kolem sebe.
My v uspěchaném světě zatčení,
že už ani neznáme barvu nebe.

Prej bílá!

Nejsem věřící. Ale tohle bylo od Boha.
Říkáte náhoda? Tolik? Nemyslím.
Stačí se jen dívat, sebe si poslechnout, přemýšlet,
však to těžká úloha.
A já už ji mám hotovou!

(Jenže je nekonečná).
Autor Jiná, 23.12.2009
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Čoki, Mbonita, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké..=)a opravdu k zamyšlení

23.12.2009 14:42:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí