MŮJ BŮH

MŮJ BŮH

Anotace: co k tomu dodat??

O,Bože,O,Bože můj,stále při mě stůj.Dílo tvoje vykonanné přesahuje všechny meze.Radost na něj pohledět.O,Bože,ty jsi má spása,ty jsi můj cíl,kterého bych dosáhnout chtěla.O,Bože-můj,tys má naděje-v tvou pomoc já věřím-tys můj utěšitel.Tys zvítězil nad tmou-tys král světla.Ty jsi má víra.Tys má láska,která je mi vždy oporou,která mě podrží a nikdy nezradí!!Jsi to ty můj DOBRÝ BOžE a víra,co mě spojuje!!
Autor Lulan, 07.01.2010
Přečteno 530x
Tipy 1
Poslední tipující: Rotorx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí