České srdce

České srdce

Anotace: ... děkuji za všechno ...

BŮH - nápis na tričku
a cinkot dámských střevíčků.
Píseň - Bosou nohou žárem
zní v českém srdci krajem.
Restartuje se "vyšší" verze,
musíme zvládnout i to, co nelze.
Rozmazaný nápis na kytaře,
občas se cítím velmi staře.
Čtyři žlutá světla a tři modrá,
i tma nás chrání a je dobrá.
Jsem součástí lidského mraveniště,
Ty jsi má minulost i teď a příště.
Hrajme, vždyť život - to je hřiště
a BŮH je vždy na správném místě!
Autor Inge, 06.02.2010
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice pěkně napsaná.Hezká.

07.02.2010 15:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí