Ráno

Ráno

Anotace: ...

Co dělá Bůh? To, co je třeba.
Dává nám lásku, dává nám chleba,
putuje s námi k životu a slouží,
podává ruce k vstávání,
utírá nám kolena,
když vracíme se z louží
a všechny naše chmury zahání,
má tisíc jmen a je i bez jména.
Dnes zemřela jsem a on mi dal jméno,
má sestra spravedlivá smrt
a sestra víra, naděje a láska,
též musí zemřít, ať Bůh jim dá žít.
Lidem pak přeji lásku, mír a klid.
Paprsek slunce dává světlo zemi,
svit hvězd pak na cestu k Bohu nás navrací.
A já jsem šťastná, taky smutno je mi.
Nemůžem nalézt to, co se neztrácí.
Dnes se k Tvým nohám skláním
a prosím o radu: JÍT ZA NÍM?
Ve chvíli, kdy mi řekneš NE či ANO,
ať stane se Tvá vůle, co má se stát,
je s Tvým souhlasem dokonáno,
vždyť jeden druhému pomáháme vstát.
Autor Inge, 08.02.2010
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí