Kalich živé vody

Kalich živé vody

Anotace: ...

Moje slza je tvůj déšť.
Nejsem drzá, jsem co chceš.
Usínám a je mi blaze.
Výkupné se platí draze.
Neztrať ani kapku krve,
ať tě Kristus z kruhu vyrve.
Ztrátou sebe nalézáme,
zlo nás poutá, lže a klame.
Zlatá klec nás uvězňuje,
láska, pravda osvobozuje.
Ač jde někdy ztěžka chůze,
nechci světu zůstat dlužen.
Autor Inge, 15.02.2010
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Ik, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí