Pavoučku

Pavoučku

Anotace: Abych to shrnula - sprchovala jsem se, na stropě byl pavouk xD Proč nesložit tomu drobnému stvoření báseň? Jen nevím, jestli pasuje do této sekce.

Sbírka: Žalostná snění

Pavoučku,
spíš či bdíš?
Snad očím mým se neztratíš,
pavoučku...

Pavoučku,
spřádáš pavučiny mých snů,
mých nadějí zapomenutých dnů,
ve dne k vzpomínkám se snížím,
po nocích však do nití tvých nahlížím,
pavoučku...

Pavoučku,
kam jdeš?
Proč říkáš,že vše byla jen iluze, lež...?
Pavoučku!

Autor Elie, 17.04.2010
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: dark evelyn, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí