O osudu

O osudu

Anotace: můj názor na Boha a celkové náboženství...

k Bohu obracet se mám,
vaše modlitby sotva znám.
Nemám zájem o náboženské rady,
proto vůbec nevím co dělám zrovna tady.
V Boha věřit odmítám,
pod vlnami kritiky se zmítám,
Nesuďte mě podle oblečení,
je to jenom moje valstní přesvědčení.
Svoji víru v srdci nosím,
své názory v sobě dusím.
Nevadí mi muslim, křesťan ani žid,
ke komu se ale přidá český lid.
Proč nezačneme se řídit osudem,
o co chytřejší tak budem.
Uvědomte si lidi drazí,
že osud vás tak i tak srazí.
Autor Luca Steavens, 28.06.2010
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Modrý Anděl, Iv
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda.

30.06.2010 00:48:00 | Iv

moc hezky napsané..ST:-)

29.06.2010 15:57:00 | Lady_Mucik01

moc hezky napsané..ST:-)

29.06.2010 15:57:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí