Bolest, nebolest

Bolest, nebolest

Anotace: Vnitřní cesta

Kolem dnů prázdných procházím,
vlny se ve mně bijí,
usínám s touhou nejasnou,
v prostoru vlci vyjí.
Bolest se v lehkost rozpouští,
slzy mě jenom hladí.
Alejí stromů vznešených,
šepotem listů spálených,
křikem těl Tebou znavených,
osnovou sítí spletených
a poutem rukou vztyčených,
paprskem světla zkrášlených,
osudem lidí zmámených,
nástrah světa zbavený,
proniknu k Tobě, chceš-li, již.
Autor Inge, 26.04.2006
Přečteno 523x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí