Splynutí

Splynutí

Anotace: Těžké souznění

Osel u cesty k horám stojí,
nákladu prázdných slov se bojí.
Prázdných slov, prázdné duše mojí,
ta tíha zdá se náhle dvojí.
První krok vpřed, hned kámen ční tu,
kámen mých něh a vzletných citů.
Krok za krokem cíl přibližuje
a odpovědí Tvou je moje.
Autor Inge, 03.05.2006
Přečteno 747x
Tipy 3
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí