Noční interview

Noční interview

Anotace: U konce sil

Nocí se rozlil tenký stín,
nevím už zase, sním či bdím?
Brodím se řekou v proudu těl,
proč, ptám se, proč jsi nepřišel?
Jak dny mi míjí pozoruji stále,
podmínkou pádů tančím kroky krále.
Znavená usínám v Tvém klíně,
rukama zastrčená v hlíně.
Políbit toužím Tvoje ústa,
krajina zmatená a pustá.
Odvahu sbírám k poslednímu skoku
do hlubin krásných pěti roků.
Autor Inge, 04.05.2006
Přečteno 530x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí