Plamen lásky

Plamen lásky

Anotace: Lidská tvář

Jako tělo bez duše
svítí hvězda Venuše.
V jejím světle tvoje tvář
v ní je lidskost svatozář.
Ty jsi jejím plamenem,
ty jsi tečkou za jménem.
Ty a tvoje laskavost
zahubily mojí zlost.
Zahubily také mě
hada v jabku Evině.
Autor Inge, 23.05.2006
Přečteno 659x
Tipy 2
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano napsala jsem ji pro Boha, jako poděkování za jeden nezapomenutelný pocit.

09.05.2007 07:47:00 | Inge

Pochopil jsem správně, že mluvíš o Bohu?

05.05.2007 14:37:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí