Touha a přání vlkodlaků

Touha a přání vlkodlaků

Anotace: ...

Smrt s nocí se setká,
když rosa zde padá,
muž změní svou tvář
a nehledá zášť,
když tesáky rostou
a trhají cáry,
ty obrovské drápy,
boří se hluboko do těla,
pak slzy mu stékají
a klid v duši,
oni zde hledají.
Autor Gabriel17, 23.08.2006
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí