Stejně budu doufat

Stejně budu doufat

Anotace: Snad mě za to nikdo nezabije.

Jak může
vraha mít rád někdo?
může
vraha má rád kdekdo

takového vraha
který ještě lásky schopen je
vraha
který svých činů lituje

Mě není líto
že jsem vrah
nezabil jsem přímo
ale možná
překročil jsem práh
mé oči hledí mimo

pohrdl jsi, člověče
tím, co má opravdu cenu
až pohár přeteče
přec pokloníš se Jeho jménu

ale už bude pozdě
už teď se klaníš
pokrytče !
v srdci se Mu stejně straníš

ano
nadávej sám sobě
uleví se Ti
a připadáš si lepší
že ses přiznal
srdce však
chladný výpočet...
Autor Šantir, 08.01.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí