CÍRKEVNÍ RESTITUCE - DOHÚKANÝ OSVĚTÚ

CÍRKEVNÍ RESTITUCE - DOHÚKANÝ OSVĚTÚ

Anotace: Hlas lidu má cenu jen jako volební

ČR = 13% katolíků

VYROBENO V ČESKÉ REPUBLICE
Za hlaholu tisíců zvonů
probíhají církevní restituce
národ - silně proti tomu

(V nářečí)
DOHÚKANÝ OSVĚTÚ
Vir snadno vdechnu
už ho nevydechnu
Dosť sa leknu
začnu sa dusit
Co možu zkusit?
Strachy sa nehnu
tož asi zdechnu
Autor RU 82, 24.04.2012
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí