I.N.R.I.

I.N.R.I.

Anotace: Starší báseň ze ZŠ

Stojím tu sám,
dívám se,
stojím tu se sebou,
bojím se.

Přede mnou pahorek,
za mnou zvěř,
není to spravedlivé,
je to lež.

Zastavím se,
podívám,
máma, táta,
vzpomínám.

Kousek je smrt,
jde blíž a blíž,
před ní lidé,
nesou mi kříž.

Na něj mě přikovali,
za ruce, nohy,
vracím se domů,
za svými bohy.
Autor brodequin, 09.01.2007
Přečteno 475x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí