Díky za vše

Díky za vše

Anotace: Když jsem změnil vnímání v sobě samém, změnil se celý svět kolem mne...

Vstát a poděkovat Stvořiteli,
za co však děkovati mám?
Jít spát a děkovat Stvořiteli,
za co, pokusím se říci vám.

Můj vděk připadá na všechno mé vnímání,
děkuji za lásku, pravdu, jídlo i dech.
Děkuji za hvězdy, květiny, mraky i svítání,
já děkuji Bohu za vše, co mne napadá ve všech mých dnech.

Díky Bohu, to modlitba je překrásná,
mnohem lepší, než neustále v modlitbě něco chtít.
Vděk za cokoliv je radost velmi úžasná,
dává mi do duše krásu kdykoliv chci snít či bdít.

Děkuji ti Bože za krásu, světlo a lásku kolem mne,
všechno ve tvém díle oslavuje život.
Milovat a děkovat ti je opravdu nádherné,
je vděk a pak z energie lásky do mě přívod.
Autor RešHeNúnHe, 09.01.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, taky povedená, trošičku špatně narýmovaná... já taky každý večer děkuju... protože je za co děkovat... a tak.. děkujem Ti Pane!!

09.01.2007 11:28:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí