Přejít po tý hraně zvaný život

Přejít po tý hraně zvaný život

Anotace: O tom že to má cenu

Přejít po tý hraně zvaný život
Protože cokoliv jinýho je pro mně zapovězený
Jít dál
I když se cítím jako blázen, který nechápe slova, na kterých stojí svět jako láska, víra, pravda
I když pro mně slunce svítilo už hodně dávno
a pak jsem ho kromě krátkých pohlazení paprsků nikdy nenašel
I když jsem sám v zimním lese, mrzne a nikdo mně nehledá
Jít prostě proto že je to lepší než stát
Nebo dokonce padnout
Jenom proto
Autor Otakar Ševčík, 09.08.2012
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí