Aralim a Venuše s energiemi lásky

Aralim a Venuše s energiemi lásky

Anotace: Cabalah renovata, sefirota Jesod. Můj vjem z energií planety Venuše...

Krásná Venuše s energiemi lásky,
rozmetáváš v mé duši prach.
Z obličeje mizejí mi vráky,
zmizel mi z duše i strach.

Vzácná Venuše s anděly řádu Aralim,
jsi veškerou mou trpělivou láskou.
Se srdcem k tobě upnutým se rád procházím,
oči zavázané mám černou páskou.

Andělé z řádu Aralim,
bez zraku očí vidím lépe pravdu o lidech.
Těch, co mají v Boha víru, si vážím;
mají duše v nádherně zářivých astrálních plamenech.

Milovaná energie z Venuše,
zelené světlo v lásce záříš.
Energii vkládáš lidem do duše,
v sefirotě Jesod tajemství svá chráníš.

Děkuji vám Aralim za tu energii žití,
jsem Bohu klanějícím s vaší láskou.
Jsme dohromady jedinné bytí,
dál chodit s vámi budu a oči překryté páskou.
Autor RešHeNúnHe, 12.01.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opšt bych tě objímal :)

14.01.2007 07:46:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí