MISERERE

MISERERE

Anotace: dušičkové zamyšlení

Není-li tvá láska
pramenem života,

mrazivá blízkost Dechu
svírá nebytím jsoucna,

nesmyslem smyslu
vědomí „já jsem“.

Netělesná bolest
není méně palčivá.

Jak dlouho to lze vydržet?
A nejde nebýt.

Člověče naslouchej,
pamatuj: nejsi jen prach!

Slyš nářek věčnosti
prázdného života bez lítosti.

Miserere mei, Domine,
miserere!
Autor VIZ, 04.11.2012
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí