Jeden cíl a mnoho cest individuality

Jeden cíl a mnoho cest individuality

Anotace: Jak to vnímám já...

Skláním duši svou,
i mysl svou Ti odevzdávám.
Jsem součástí Tvou,
Tebou Bože chci být vychováván.

Proto vnímám v srdci zpěv o Tvé jedinečnosti,
proto jedinému Pánu sloužím.
Je to má cesta za hranici fyzikální dokonalosti,
splynout s Tvým světlem... Po tom toužím.

Kráčím stezkou života svého,
kráčím ke dni svého fyzikálního úmrtí.
Kráčím životem přes úmrtí do života věčného,
kráčím do úplného s Bohem splynutí.

Tak jak kráčím životem já,
tak samo kráčí každá emanace z Boha.
K cíli vede cesta jediná,
a individualita končí kde počíná... Jsme z Boha.
Autor RešHeNúnHe, 14.01.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí