v nevědomí podvědomí

v nevědomí podvědomí

Anotace: ...

všichni stojíme u jednoho pramene

jenom to nevíme

všichni máme nataženou ruku

všichni žízníme

opřeni o kámen

v hlubimu hledíme

všichni

jenom to nevíme

 

od jednoho břehu

od jedné planety

v jeden směr hledíme

pod jednou oblohou

pod jedním sluncem

nazí chodíme

všichni

jen svléci se bojíme

 

všichni stojíme u jednoho pramene

všichni se hledáme

tak blízkko

nadosah

v jedno se pojíme

všichni

ač stále to nevíme

Autor zdenka, 21.06.2013
Přečteno 691x
Tipy 12
Poslední tipující: bogen, Radhuza, kudlankaW, Jozef Bojanovský, přechodná záležitost, Amonasr, Inna M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mockrát děkuji za Tvé pochopení ... úsměv.Z

05.03.2021 21:39:45 | zdenka

S Tvou básní Zdeničko souzním.Kdo má porozumět-pochopí.
..ST..

01.03.2021 23:23:31 | Jaruška

Vítej na Literu

má poklona

Martin Kristián Kudlák

27.06.2013 22:43:21 | kudlankaW

Vítej na Literu. Myslím, že ti moc dobře rozumím.

21.06.2013 09:59:55 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí