nad propastí

nad propastí

Anotace: ...

zůstala jsem viset nad propastí
držím se provazu
když se pustím spadnu dolů
provaz je pro mne jistotou
tak se ho držím

možná že časem zpuchří
a já stejně spadnu dolů
měla bych vše sama uspíšit?
dát šanci něčemu novému?
co když zůstanu nehnutě ležet
tam dole

hrála jsem pro druhé
tak jsem si zvykla na svět na jevišti
život však není jeviště
život je těžší
učí nás žít v Pravdě

dejte mi ještě čas
rozloučit se
než spadne opona
uklonit se někomu
kdo je mnohem větší
Autor zdenka, 12.07.2013
Přečteno 519x
Tipy 2
Poslední tipující: Inna M., bird225
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato tvoje báseň má hloubku k zamyšlení.
(Taky jedu pozpátku po tvé tvorbě:)

12.08.2013 14:34:48 | Inna M.

ano, je pro všechny nad propastí

17.08.2013 22:14:30 | zdenka

Život je těžký a nedá se unést a proto se nakonec pod ním zlámeme.

12.07.2013 19:09:55 | Jozef Bojanovský

alebo až rozsekáme na triesky

12.07.2013 19:11:46 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí