cizinec

cizinec

Anotace: Jedné ženě...mnoha ženám

a celou tu tíhu života
donesla až sem

do jizev
ukrytých
tam uvnitř

síly se vytrácí
slzy kanou samy

stydí se
vždycky tu tíži dokázala
nést

dnes
kdosi v ní
slitovně lká

kolik blízkosti
ve všem
vzdáleném

podává mu ruku
tiše se nechá vést

tím důvěrně známým
cizincem
Autor zdenka, 18.07.2013
Přečteno 598x
Tipy 4
Poslední tipující: Kaitlynn, ostuda lidstva, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí