Vnímání

Vnímání

Anotace: Energie tekou, má duše je řekou, brodem, vyschlým korytem, vše už bylo prožité!

Vnímání - tekou proudem
tak jako ty
na kříži zabitý
pro Matku Zem!

A já tu jsem
se zavázanýma očima,
a já tu jsem
pro tebe a tvůj vjem.

Vše poddá se časem
a rozjitří, co má být rozjitřeno,
neříkej mi: "má ženo",
když ještě dítě jsem.

Zrníčko písku k stavbě chrámu
já pohltím tak sebe samu
bolavou a ustaranou.
Musím teď pocity nechat stranou,
protože chci vejít úzkou branou,
kde jen duše neváží,
a kdo chce paže rozpaží,
a letí letem světem
vstříc lepším zítřkům, dětem.

Ti, kdo z vás spí, si sněte...
Autor Inge, 28.10.2013
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí