Věřím tak bojuj přece

Věřím tak bojuj přece

Anotace: Tátovi, drž se a bojuj...

A někdy je to jediné,
co nás drží nad vodou,
naše víra,
která při pocitu bezmoci,
budiž naše síla.

Dám všechno co mám a ještě víc,
všeho se vzdám,
ať nemám nic,
jen jediný přání chci mít,
splnit ho a zas začít žít...

Modlit se k Bohu,
k němu upnout svou tvář,
prosby a pláč,
je to jediné co mohu.

Jsi v rukou Božích,
a já vím že ty budeš bojovat,
ty budeš žít,
i kdybych Tě měl z tý lopaty sebrat,
a zubatou zbít...
Autor Redingar, 30.11.2013
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí