V Betlémě

V Betlémě

Anotace: bylo zaznamenáno...

 

Nevíme přesně kdy

ale za to je známo co

událo se v Betlémě:

malé chudičké pacholátko

upoutalo náhle pozornost

mudrců i lidí prostých.

 

Přicházeli a klaněli se mu

přinášeli dary

s jásotem zvěstovali tu novinu

v celém kraji.

Bylo co slavit.


Vždyť hlas shůry oznamoval

že dlouho očekávaný Spasitel

přichází v těle robátka.

Až vyspěje v muže

vydá svědectví o Bohu.


Dokud se tak nestalo

vyrůstal tiše a pokojně.

Ale radost z jeho narození

přetrvala věky

neboť přišel na svět

 

pro nás...    

 

Radost ruku v ruce s pokojem ať k vám všem zavítají a učiní si u vás příbytek!



Autor Inna M., 22.12.2013
Přečteno 479x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš od srdce a v pokoře. Pro mě je život s Bohem jedno velké dobrodružství. A pokoře, té se učím každý den. Díky

07.02.2014 20:59:53 | VEDz RVAHEs

Já ti děkuji.

08.02.2014 15:43:20 | Inna M.

pokoj lidem dobré vůle..děkuji za ni...krásný čas také tobě...

25.12.2013 02:49:05 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí