modlitba

modlitba

Anotace: Jednou jsem hodila papírek..

v mlze

ze svých pocitů

spletající vínové paprsky

obkopující tělo i duši

před očima

před světem

před tebou

 

ukrývám hluboko

uvnitř

rozechvělou dívku

čekající u dvěří

s kamínkem v ruce

dávající život 

i naději

 

stojím teď u okna

velká a malá

plná i prázdná

šťastná a nešťastná

prosící

 

Bože,pomoz mi

 

na malý papírek

slova naděje teď

 padají 

černočernou tmou

na zem 

na srdce

na dřeň

 

už spadly, už spadly

 

jsou tam

jsou u tebe

Bože

Autor Toda, 04.01.2014
Přečteno 575x
Tipy 9
Poslední tipující: readman, enigman, V.N.Losinský, CoT, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na to není třeba Boha...stačí si otevřít rukama...

07.01.2014 11:35:05 | enigman

někdo musí mé ruce dát sílu...

07.01.2014 20:21:31 | Toda

sval...

08.01.2014 10:28:22 | enigman

o svalové kontrakce mi v této básni ale nešlo...

08.01.2014 16:07:23 | Toda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí