sen

sen

Anotace: sen , který se změnil v skutečnost

 

už nejdu životem sám

 velkého ochránce  mám

 

našel jsem jej jednou zrána

když moje mysl byla k nebi upoutána

 

 

anděl přišel ke mně a zvolal mocným hlasem

přijď ke mně  už v tomto čase

 

v nebesích se brána zavírá

a čas zúčtování začíná

 

a

já  tichým hlasem volal

nehodný jsem nebudu spasen

a on zvolal zavírá se

 

v tom probudil jsem se ze svého snu

a uviděl jsem kříž na němž muž  jenž  na hlavě trnovou korunu má 

 

a já běžel  k němu blíž a blíž

abych svoje hříchy mohl vložit pod jeho kříž

 

a ucítil jsem svobodu a klid ,kterou díky jeho oběti už  teď můžu mít

a proto chci v životě jen s ním jít

a své místo u něj mít

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor jiří slunce, 18.01.2014
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí