Oroduj

Oroduj

Anotace: .....

Jsme tu na zkoušku
A to se počítá
Milý koloušku
Půjdeš do žita
Posečeš obilí
Přijdeme za chvíli
V domnělé kráse
Dojde ke spáse
V labyrintu srdce
Jeho počestnosti
Přichází slova
Vynech podrobnosti !
Klamání duše
Napříč nevinností
Oroduj za Nás
V naší bezbrannosti !
Oroduj, oroduj….
Autor v.hercik, 17.03.2014
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klapka!...přichází slova...

18.03.2014 00:20:27 | enigman

...po slovech , činy,...z Číny !

20.03.2014 05:48:19 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí