Svéráz z bludu

Svéráz z bludu

Anotace: ......

Až se ocitnu zpátky
ve 4D realitě.
Snad do té doby
Nepojdu na ubytě
Až budu procházet zdmi
svého statku.,
uvědomím si, že
už není zbytečného zmatku.
Ač tu jsem byl a jsem i budu
To jsem Já,
ten svéráz z bludu
Autor v.hercik, 20.04.2014
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí